skip to Main Content

Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Per product wordt aangegeven wat de levertijd is. Indien voorradig en na ontvangst van betaling wordt uw bestelling binnen twee werkdagen verstuurd. Als u meerdere producten met verschillende levertijden bestelt, wordt uw bestelling uitgeleverd op het moment dat uw bestelling compleet is. Ik verzend niet naar het buitenland vanwege de belasting op het milieu.

Verzendkosten

Bij bestellingen tot 50,- euro zijn de verzendkosten 6,95 euro. Daarboven is het gratis. Woont u binnen een straal van 15 kilometer van mijn werkplaats? Dan komen we de bestelling persoonlijk op de fiets bij u langsbrengen, u betaalt dan slechts 4,95,- euro verzendkosten. Stuur me een mail als je vindt dat je binnen een straal van 15km. Woont dan maak ik 4,95 terug over en kom ik het zelf brengen.
Afhalen op afspraak en gratis natuurlijk.

Zelf afhalen

U kunt uw aankoop op afspraak afhalen bij mij in de werkplaats. Als u voor deze optie kiest in het bestelproces neem ik contact met u op om een afspraak te maken.

Wijzigingen

Mocht u uw bestelling hebben geplaatst maar daar toch nog iets aan willen veranderen laat me dat dan zo snel mogelijk weten via mail of bel me even. We kijken dan samen naar de meest geschikte oplossing.

Retourneren

Wanneer uw aankoop toch niet helemaal naar wens is kunt u het product binnen 2 weken na aankoop retourneren. Stuurt u mij dan een e-mail onder vermelding van het te retourneren product en de aankoopgegevens. U ontvangt dan een retourformulier via de mail. Dit kunt u dan samen met het onbeschadigde en ongebruikte product terugsturen, indien mogelijk in de originele verpakking. U ontvangt het aankoopbedrag dan van mij terug. Wanneer u iets retour stuurt betaalt u zelf de verzendkosten. Ook is het mogelijk het product op afspraak zelf terug te brengen naar de werkplaats.

Back To Top